God morgon! :)

Har precis vaknat! har sovit underbart i natt! Har inte drömt någon läskig dröm heller så jag vaknat.. brukar ju göra de :/ aja iaf igår när jag la mig i sängen för att sova så kika jag film "I-SEE-YOU" . Såg inte hela pga att jag somnade men av de jag såg så var den väldigt rolig! :)  Nu ska jag nog ta o kliva upp ur sängen o göra mig i ordning för mammi o dom kommer snart! :)
*Puss!

Någon?

Någon som har lust att fixa min blogg? Jag kan inte, inte riktigt min grej..

Rubrik : kom inte på någon vettig..

*Har precis duschat, skööönt!
*Johanna & Susanne åkte hem för ett tag sen! vi har kika film o fetta oss o snacka massa skit ;) KUNG! (y) Kan ju säga att filmen " remember me " var en väldigt bra film MEN en väldigt sorglig!! Den var helt klart värd att se! men om ni ska kika på den var beredd me att ni kommer gråta på slutet! :/ hahah lr så är bara vi som är så inne i filmer o verkligen sätter oss in i filmer själv.. annars så äre ju inte så kul att kika på film ?!..
*Aja lika bra att krya ner i sängen nu för att imorgon tidigt som fan så kommer mammi, syster o bebis hit för vi ska åka till bollnäs o handla liiiite möbler o annat som kan vara nödvändigt! :)
*Puss!

<33

Dom senaste dagarna har jag tillbringat i Gåda tsm me Älskling + familj! :) mys har åkt/kört fyrhjuling, jaga får, även tagit en road trip me älskling när han kört bil! mysigt! Och blivit helt kär i bebis :) älsklings valp :) sååå söt! :)

Sommaren... är snart slut!

En bild på mig som Johanna har knäppt i början av sommaren! Och snart är sommaren slut! :(
men ska ändå bli skönt att börja skolan igen o träffa klassen igen ! :)
Har haft en riktigt bra sommar! :) tack alla! :) <3

Filmkväll me brudarna!

Snart kommer Susanne & Johanna! :) Saaaaaknar er så mycket! <3  Vi ska kika film o mysa o prata o prata o prata! ;)
Blir nog denna :

Älsklingen min!

Nu tycker jag att de skulle passa med en super fin bild på älskling!
Min vackraste! Idag har det varit du & jag i precis 190 dagar! <3

Spanien!

Nu när jag logga in första gången på hela sommaren så ser jag att jag att ni forsfarande läser min blogg.. Tänkte ju ta bort den men eftersom min är så pass många så kommer de dyka upp lite inlägg liite då o då..

jag kan ju börja med lite bilder från spanien ! :)
Klaga inte på min bikini! mohaha, våra väskor fastnade i Amsterdam så fick köpa nya kläder.. som ni ser fanns ingen fin bikini i min storlek! :( hahaha....
Vid poolen!
Stranden, fett mycket folk..  där inne låg jag o mammi.. haha .. de var inte lätt att hitta tbx efter man hade köpt glass;)
Utanför där vi bodde :)
bakom huset !
Sysster! :)
Mammi :)
Jag!

RSS 2.0