snygga?

Här är mina nya "vinter-finskor" , tänkte skaffa ett par stövlar med då såg jag dom här så var jag bara tvungen att köpa dom! så får jag köpa stövlar senare om jag hittar några! Jag köpte dom förra torsdag när jag var i Gävle. har redan använt dom och dom är toppen! finns ett minus.. det är bara 10cm klack :/ jag vill ju egentligen ha 13 minst^^, för jag vill ju bli lång, extra lång.. sådär 190 ;) thihi

omvårdnads programmet!

Jag går ju OP som de flesta vet som läser min blogg? Iaf så har jag lite bilder..

Här har vi Susanne som myser me pojken som vi har ;)
Och tydligen jag med ! ;)
Här håller Susanne på med ven-provtagning! Riktigt kul är det!

B-rudar!

tycker ni ska kika in mina b-rudars blogg oxå ;)
http://sjatteoktober.blogg.se/
http://susannebengtsberg.blogspot.com/
http://johannajazmine.blogg.se/

vad gör man då?

Nu har jag varit sjuk i 3 dagar.. nå fel på ena ögat så jag knappt kunnat se och de håller på bli bättre! men då självklart så åker jag på feber. efter jag har bara legat i sängen 2dagar i sträck så blir man så sjukt rastlös. Så idag när jag har feber har jag städa och gjort det fint hemma hos mig.. och även tagit mig till affären! och nu när jag har hållt på ansträngt mig så blir bra febern värre och öga.. men va fan jag  klarar inte av att göra ingen alls! Ni kanske märker de eftersom jag inte har bloggat på hur länge som helst och plötsligt när jag är sjuk börjar jag.. joo för att hålla mig sysselsatt fast inte så ansträngande. men men .. får hopas att jag är bra imorgon för jag saknar faktiskt att vara i skolan att umgås med alla mina flickor!
Ikväll ska jag bjuda älskling på middag, en gooooood middag ;) hihi och så ska jag tända massa ljus och bara mysa till en film ! han jobbar ju till 9 varje dag den vecka -.- ..

ett litet tips!

jag har börjat använda proactiv!  Jag skulle iaf säga att den är grymt bra! man får en jätte fräsch hy! Den är värd varenda krona!
om ni klickar in på denna länk får ni det billagare + antiksmask och ett poster på Justin Bieber!
http://www.proactiv.se/frida

halloween.. har ju varit!

jag tillbringa min halloween i Färila /Stocksbo ?
Aja.. jag var ut klädd till katt^^ jag hade absolut inget att vara så då hade ju malin en super snäll lilla syster som hade katt öron så då var ju de problemet löst! ;) Hade skit kul,, fast de spårade ut totalt!
Elisa , mickis, malin, evelina och jag! grr..

brunett!

Jag har ju alltid varit blond typ iaf har vell hänt nån gång att jag har färg men alltid ändra mig.. och så varje vinter blir jag alltid så sugen på att färga håret brunt så nu äre gjort! jag är faktiskt rätt nöjd... än! hoppas att de håller i sig! har iaf fått många komplimanger så får man ju hoppas att alla ärliga ;) men jag trivs rätt bra! får att ha varit typ kritvit till mörkbrunt! liiiite läskigt... men men ;)

RSS 2.0